Cautare

2584 de rezultate pentru "sofer analfabet stiri antena 1 pitesti" (7.62 secunde)
Ca antropolog, a inceput sa-si studieze etnia ca pe un fel de trib bizar si apoi a facut-o ca secretar al lui Ion Cioaba, "regele romilor", un caldarar analfabet a carui avere in monede de aur a fost luata de politie.
Azi, scoala primara din Lisa e in paragina. Doar cativa copii mai invata in ea. Altadata, a fi analfabet era o rusine. Acum, e o banalitate.
Si fiindca asta nu este tot, acelasi grabit (pentru ca pare greu de crezut ca institutia in cauza - care isi va da seama ca despre ea este vorba - creste la piept un semi-analfabet) mai redacteaza:
Vom bajbai ca un popor analfabet prin democratia de cartier pana cand ne vom deprinde sa ne tinem de cuvant.
Doi militari si-au pierdut viata si alti trei sunt raniti, in urma prabusirii elicopterului IAR-330 Puma SOCAT, a declarat ministrul Apararii, Mircea Dusa, la Antena 3.
A colaborat si cu ¬posturile tv B1 si PRO TV, dar s-a consacrat la Antena 1, cu emisiunea "Duminica in familie", pe care a si realizat-o. Teo Trandafir S-a nascut la 2 iunie 1968, in Pitesti. ... A continuat emisiunea cu acesta si la Antena 1.
In cazul Rodicai Stanoiu stirile contineau aspecte si actiuni negative ale activitatii sale, inclusiv comentarii tendentioase ale jurnalistilor, pentru Mona Musca si Rovana Plumb reusita activitatii profesionale a implicat un numar mare de stiri in contexte pozitive si neutre.
O noua demisie la TVR Elena Voinea, redactorul-sef al redactiei Stiri Externe din cadrul Directiei stiri a TVR, a demisionat din aceasta functie luni. ... Elena Voinea a fost numita redactor-sef la Stiri externe in martie 2003.
Fostul director al Ziua, Sorin Rosca Stanescu, va lansa o platforma online pe care va dezvolta mai multe site-uri, printre care si unul de stiri.
AGENTIA DE STIRI BASILICA, A PATRA ANIVERSARE Agentia de stiri a Patriarhiei, Basilica, a implinit, azi, patru ani de existenta.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
Din 24 aprilie, Sport.ro a lansat primul jurnal sexy de stiri din Romania - "Goluri si goale!" Cate doua super prezentatoare in fiecare editie vor demonstra de ce stirile sunt mai mult decat apetisante - in timp ce telespectatorii vor asculta cele mai mondene stiri, "sarea si piperul" in sport, fetele isi vor dezvalui formele.
De cateva luni am dat startul blogului cu stiri culturalo-culinare si m-am tot jucat si cu uneltele Facebook. ... Eu imi aduc de pe blog (de acasa) si expun evenimente culturale, stiri despre restaurante deschise de curand etc.
Urmeaza sa vizionam la posturile de televiziune, in mod obligatoriu, jumatate stiri pozitive si jumatate stiri negative. Astfel, vom afla probabil ca, desi nu a reusit sa treaca de grupe, nationala de fotbal a Romaniei a castigat, pana la urma, Euro 2008.
Aud frecvent ca "avem (prea) multe televiziuni de stiri". ... Dar televiziuni de stiri... ... Partea de stiri e subtire, inconsistenta si neconvingatoare.
BBC a relansat BBC Newswire sub forma unei agentii de stiri multimedia, urmand ca echipele care furnizeaza continut sa lucreze impreuna cu cele care distribuie informatia.
Sorin Ovidiu Vantu va da in judecata site-ul de stiri care a publicat un presupus dosar al sau de colaborator al Securitatii, dosar despre care omul de afaceri sustine ca este fabricat si ca face parte dintr-un sir de manipulari care au inceput din 7 decembrie 2009, potrivit unui comunicat de presa.
Misiune Ca telespectator am resimtit in ultimii ani nevoia unui program de tip "Stiri, nu vorbe". ... Cautam acele stiri relevante, impartiale si redactate cu acuratete, care sa nu-mi omoare timpul liber si asa dramuit, ci sa ma ajute sa inteleg ce se petrece in jurul meu, in lumea mea.
Azi aflu ca ne-ati taiat cu totul - nu pentru ca nu am facut publicitate la voi - ci pentru ca am fi dat stiri despre decesul unora, despre nenorocirea unor violuri care se petrec.
1) Stiri si informatii - Qz.com Site-ul Quartz, detinut de Atlantic Media, este un site de stiri din domeniul business cu un aspect aerisit si serios. ... graficele, histogramele si culorile descifreaza evolutia pietei de capital si afiseaza stiri despre companiile in care ati investit.
google-analytics.com